A vállalatról

A  Solar Energy System  Kft.-t 2005-ben alapították. Fő törekvésünk, hogy vezető szerephez jussunk az alternatív energiaforrások piacán. Ezt a  törekvésünket segíti az Európa Únió   2001/77/EC sz. szabályzata, amely támogatja az energia előállítását a  megújuló  forrásokból az EU piacán belül. A vásárlóinknak főleg személyre szabott szolgáltatást szeretnénk nyújtani.

üzleti tevékenységeink tárgya:

-SES GM vákuumcsöves napkollektor használati melegvíz készítésére,
-SES síkkollektor
 használati melegvíz készítésére,
-MACH hőszivattyú
a környezetbarát fűtésért,
-Napelem 
elektromos energia termelésre,
-SUPERTHERM hőszigetelő bevonat


       

Azért, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsuk a vásárlóinknak, vállalatunk német és amerikai beszállítókkal társult, akik a gyártók közt az első helyen vannak a világon.

Összes termékünket az ISO 9001 szabvány szerint gyártották. A vákuumcsöves napkollektorokon a Csk.-val megegyező  jelzés található.A síkkollektor, napelem, VIEGA sajtoló berendezés  rendelkezik CE minősítéssel. Termékeinket a lehető legjobb minőségű  anyagokból gyártották, ezért, a legkevesebb karbantartát igénylik.


Bermutatóterem:

Társaságunk székhelyén egy bemutatóterem áll rendelkezésükre, ahová szívesen várjuk Önöket. Megtekinthetik  a napkollektorokat és más,az alternatív energiaforrások kiaknázására szolgáló termékeket. Igényei szerint, személyre szabott ajánlatokat készítünk.